Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Visningar

Idealhem använder sig av flera olika typer av visningar. Det är säljaren som väljer hur boendet skall visas. På öppna visningar är alla intressenter välkomna och visningstiderna hittar ni på vår hemsida.

Vi brukar även ofta hålla föranmälda visningar som alltså inte är öppna för allmänheten utan enbart för de som anmält sig via telefon eller mejl.

Ni som säljare kan lita på att vi är pålästa och väl förberedda inför visningen. Vi sätter en heder i att alltid kunna svara på intressenternas frågor och att alla får ett vänligt och intresserat bemötande. Målet är skapa en personlig kontakt med alla spekulanter för att stämma av intresset efter utförd visning, men också informera om kommande visningar och planerna för ev. budgivning. Genom vår personliga kontakt med de spekulanter som besöker våra visningar skapar vi bäst möjligheter att ge er som säljare komplett information gällande er försäljning.