Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Kontrakt och avslut

Försäljningen är inte avslutad innan ett skriftligt köpeavtal är undertecknat av både säljare och köpare. Vår uppgift som mäklare är att upprätta ett köpeavtal där priset och eventuella villkor och överenskommelser dokumenteras. När alla parter är överens möts vi snarast möjligt på vårt kontor på Tessins väg 6.

Som regel betalas en handpenning på tio procent av köpeskillingen inom en vecka efter kontraktsskrivandet. Vi är måna om att noggrant läsa igenom avtalen tillsammans med er för att undvika meningsskiljaktigheter i efterhand.

Försäljningen avslutas på tillträdesdagen. Fram till dess sköter vi på Idealhem om alla kontakter mellan bostadsrättsföreningen och banken och håller er informerad om hur affären fortlöper. På själva tillträdesdagen träffas slutligen köpare och säljare, då en likvidavräkning upprättas och resterande del av köpeskillingen erläggs.
Söker du bostad utan att finna något av intresse på vår hemsida just nu, anmäl dig under bevakning så håller vi dig uppdaterad om våra nya bostäder via mejl.