Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Sälja bostad

Idealhem arbetar framför allt med förmedling av exklusiva boenden i Malmöområdet samt södra delarna av Skåne. Idealhem erbjuder alltid dig som kund registrerade mäklare som arbetar aktivt med din försäljning för att kunna svara upp till marknadens höga krav på tillgänglighet och flexibilitet. Detta är i många fall den direkta faktorn till en trygg och lyckad affär. Vi har dessutom mer än 25 års erfarenhet av mäklarbranschen.

Vi är ett personligt företag. Det är ett medvetet val. Hos oss träffar du samma mäklare år efter år, och genom åren har vi lärt känna våra kunder och vet vad som efterfrågas och värderas högt.

Vi är bra på det vi gör och vi älskar vårt jobb. Vi vet vad som krävs för att nå ett bra resultat och egentligen så är det inte svårare än att konstatera att med service, kunnighet, erfarenhet och arbetsglädje når man bäst resultat och slutpris!

Vet du vad din bostad är värd? Funderar du på att flytta? Oavsett vilket så kan du alltid kontakta Idealhem för en kostnadsfri värdering och även om flytten ligger längre fram i tiden så kan vi förbereda allt med vackra bilder och en väl genomarbetad beskrivning till dess att tiden kommer då det är dags att realisera den.

Slå oss en signal eller anmäl dig här, via hemsidan, för att boka ett besök med oss då vi berättar lite mer om vilka vi är och hur vi arbetar för att nå absolut bästa resultat vid just din bostadsförsäljning.