Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Fotografering & annonsering

Vi inser vikten av fint presentationsmaterial och vet att du har bara en chans att göra ett första intryck. Givetvis vill vi göra ett bra första intryck! De foton som tas av ditt hem är din framtida köpares första möte med den blivande bostaden. Vi har tillgång till kunniga fotografer som ser till allt det fina som gör just ditt hem unikt.

Vi är måna om att du som säljare blir nöjd och givetvis får du alltid förhandsgranska det fina material vi publicerar till våra köpare.

Idealhems bostäder exponeras i första hand på vår välbesökta hemsida www.Idealhem.se. Över 70% av våra besökare går direkt in på vår hemsida utan att först passera hemnet där vi också annonserar. Vi finns också i DN Bostad och GP bostad på internet. Över 75% finner sitt nya boende just på internet och därav vet vi hur viktigt det är att synas just här.

Vi kompletterar vår annonsering med vår fina annons i Sydsvenkan samt presenterar våra bostäder i vårt skyltfönster på kontoret på Tessins väg 6. I samband med att våra bostäder läggs ut på internet skickas dessutom ett mejl till alla kunder som ligger lagrade i vårt kundregister på hemsidan.

Alla som väljer att sälja sin bostad via Idealhem får också en färdigtryckt broschyr med färgbilder och beskrivning av den egna bostaden. Denna delar vi ut till spekulanterna på visning.