Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Om oss

Idealhem brinner för bostäder i Malmös västra och centrala delar, men framför allt gillar vi bostäder med det där lilla extra. Det kan vara ett havsnära läge, en sällsynt väl genomförd renovering, ett boende fyllt av originaldetaljer eller en bostad där innehavarens goda smak gör sig gällande och höjer hemmet lite över mängden.

Vi har mer än 25 års erfarenhet av mäklarbranschen och har alltid varit duktiga på starka adresser.

Vi lägger vikt vid ett personligt engagemang och bemötande och då vi älskar vårt jobb är det betydelsefullt för oss att förmedla kvalité, såväl i det personliga mötet med säljare och köpare som i det material och arbete vi presenterar och presterar. Vår önskan är inte bara att göra affärer utan att göra bra affärer.

Hos oss möter ni alltid registrerade mäklare som arbetar aktivt för att kunna svara upp till marknadens krav på tillgänglighet och flexibilitet där säljare och köpare informeras om varje steg i sin försäljning och sitt köp. På detta sätt gör vi bra affärer!